Hotel Balnea Superior ****

Terme Dolenjske Toplice so eno izmed najstarejših zdravilišč v Evropi. V Toplicah so trije hoteli: Kristal in Vital, ki sta bolj namenjena zdraviliškemu turizmu in pa Hotel Balnea.

Hotel Balnea Dolenjske Toplice je najnovejši izmed treh in je bil zgrajen leta 2008. Namenjen je zahtevnejšim gostom, zgrajen je iz lesenih in steklenih materialov, ki ustvarjajo prijetno in pomirjujoče vzdušje. Z Wellness centrom Balnea je povezan s panoramskim hodnikom.

hotel balnea superior - room

Soba v Hotelu Balnea

V hotelu je 62 vrhunsko opremljenih sob in suit s kamini, ki so izredno prostorne in jih oblikujejo naravni materiali. Prevladujejo lepe in čiste linije. Sobe imajo ekskluzivno opremo: klimo, mini bar, sef, WC, sušilec za perilo, sušilnik za lase, masažno kad ali tuš, TV (LCD) sprejemnik s hotelskimi informacijami in kabelskim programom, priključek za brezplačni dostop do interneta, radio z budilko, telefon z neposredno zunanjo linijo. Večina sob ima tudi balkon, ki ima udobno sedežno garnituro.

Suite imajo ločeni dnevni in spalni prostor. V skoraj vseh suitah je dnevni prostor opremljen s kaminom, spalni pa z masažno kadjo. Nekatere postelje imajo baldahin, ki daje romantičen in aristokratski videz.

V restavraciji je gostom na voljo samopostrežni zajtrk, več menijev za večerjo in možnost dietne prehrane.

V skupnih prostorih, ki so recepcija, seminarske dvorane, kavarna in drugod po pritličju, deluje WLAN brezžična internetna povezava, ki je gostom na voljo brezplačno. Internetni kotiček ima dva računalnika. Dostop do interneta je možen tudi v hotelskih sobah.

Dodatna ponudba Hotela Balnea superior vključuje panoramski fitnes, ki se nahaja na strehi hotela, kavarno s klavirjem in kaminom ter s teraso ob zanimivem vodnem zrcalu, več moderno opremljenih seminarskih prostorov, igralnico, varstvo in animacijo za najmlajše. Pravi luksuz sredi termalnega okolja.

Rezervacija preko interneta>

Poglej prosta mesta >