Ugodna namestitev v Dolenjskih Toplicah

V neposredni bližini Term Dolenjske Toplice je na voljo veliko apartmajev in sob. Apartmaji Dolenjske Toplice so poznani kot gostoljubni in zelo prijetni.

Apartmaji Dolenjske Toplice

Preveri cene apartmajev >

Aparmaji Jelka in Erika

Apartmaji Jelka in Apartmaji Erika se nahajajo v Topliški vasi, ki so novozgrajeno apartmajsko naselje v centru Dolenjskih Toplic. Apartmaji Jelka imajo približno 62 m2. V pritličju je dnevni prostor s kavčem, kuhinja, jedilni kot in kopalnica z WC-jem. V zgornji etaži je spalnica, kje sta dve zakonski postelji in pomožno ležišče za dve osebi. Apartma ima sodobno opremo in dva večja balkona. V Apartmaju Erika je možno bivanje za 4 osebe in ima novo opremo.

Apartmaji Barbara

Apartmaji in sobe Barbara so udobni in prostorni. Vsaka enota ima svojo televizijo in kopalnico s tušem.

Apartmaji Marjetka

Apartmaji in sobe Marjetka se nahajajo ob gozdu, na hribu, približno 300 metrov od zdravilišča. Vsak apartma ima lasten vhod, kopalnico, TV, moderno opremljeno kuhinjo in lastno parkirišče.

Sobe Jasmina

Sobe Jasmina se nahajajo približno 2 km iz Dolenjskih Toplic in so v okviru gostišča, ki nudi pestro kulinarično ponudbo. Na vrtu imajo urejen prostor za otoke, trampolin in ostalo.

Apartma Pika

Apartma Pika leži v centru Dolenjskih Toplic ter ima kuhinjo z jedilnico in pomožnim ležiščem za dve osebi, dve spalnici z dvema ležiščema, kopalnico z WC-jem, vrt, teraso, lastno parkirišče.

Prenočišča Kolesar

Gostišče in prenočišča Kolesar nudijo bivanje v sedmih sobah z nočitvijo z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom. Nudijo tudi možnost najema oziroma dnevni počitek.

Gostilna Štravs

Gostilna in prenočišča Štravs imajo na voljo osem ležišč z dvo ali troposteljnimi sobami.

Gostišče Račka

V Gostišču Račka imajo sobe z dvema, tremi ali štrimi ležišči ter apartma s petimi ležišči.

Prenočišča Tomlje

Turistična domačija Tomlje nudi sobe s kopalnico in apartmaje.

Penzion Termal

Penzion Termal se nahaja v centru zdravilišča. Imajo sedem apartmajev in pet dvoposteljnih sob. Vsi apartmaji imajo telefon, kuhinjo, kopalnico in KATV. Nudijo brezplačno uporabo koles in prostor za piknik.

Apartma Smreka

Apartma Smreka sprejme pet oseb in dve na dodatnem ležišču. Ima novo in sodobno opremo ter dva velika balkona z razgledom na naselje.

Apartmaji Jaka

Apartmaji Jaka se nahajajo na hribu nad zdraviliščem. Vsak apartma ima lasten vhod, TV, kuhinjo, kopalnico in parkirni prostor.

Župnijski apartmaji

Župnijski apartmaji so nasproti župnišča v ločeni stavbi v samem centru Dolenjskih Toplic.

Preveri cene apartmajev >

TIC – Turistično Informacijski Center Dolenjske Toplice

Dodatne informacije so vam na voljo v TIC-u Dolenjske Toplice.

Sokolski trg 4, 8350 Dolenjske Toplice
Tel: +386 (0) 7 384 51 88, /
Fax: + 386 (0) 7 384 51 89

Delovni čas:
Ponedeljek – Petek: 9:00 – 16:00
Sobota: 9:00 – 12:00